MBPZhR-ja krijon mundësi qarkullimi për bujqit tonëPrishtinë, 14 prill 2020 - Me kërkesën e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe koordinim të plotë që të krijojmë mundësi pune për bujqit, që tani janë në kulmin e punës së tyre në fushë, do të vlejnë masa lehtësuese, vetëm dhe vetëm për bujqit:
REALIZOHEN PAGESAT E LISTËS SË KTHIMEVE PËR BLEGTORI DHE SIPËRFAQEPrishtinë, 25 mars 2020 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, respektivisht Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë, përmes një njoftimi ka bërë të ditur se janë realizuar pagesat gjegjësisht (Lista e Kthimeve) për fermerët përfitues për Blegtori dhe Sipërfaqe. Sipas zyrtarëve nga Divizioni i Financave në MBPZHR, nga Thesari...