Zgjatet deri më 12 korrik afati për aplikim për pagesa direkte dhe grante investivePrishtinë, 28 qershor 2019 – Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka vendosur që afati për aplikim për pagesa direkte/subvencione për kulturat bujqësore dhe projektet e zhvillimit rural/grantet investive për vitin 2019 për masën 101, për masën 103, për masën 302, për masën e ujitjes së tokave bujqësore dhe për...
InformatëTë nderuar fermer, Siq jeni të informuar MBPZHR -AZHB-ka lansuar thirrjen për aplikim për mbeshtetje përmes granteve investive për Programin e Zhvillimit Rural 2019 për të gjithë fermerët dhe ekonomitë bujqësore që duan të merrën me bujqësi dhe zhvillim rural që të aplikojnë në fondin prej 20,500,000.00 (njëzet milionë e...
Ministria e Bujqësisë hap periudhën e aplikimit për grante në bujqësiPrishtinë, 22 maj 2019 – Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, që nga sot ka hapur periudhën për aplikim për disa nga masat mbështetëse per këtë vit, përmes granteve investive për fermerët në gjithë territorin e Kosovës. Buxheti për këto masa për zhvillim rural, këtë vit arrin në 20,500,000.00 euro.
AZHB: Makineria bujqësore, pa numër serik nuk do të rimbursohetPrishtinë, 15 dhjetor 2018 – Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë (AZHB), njofton të gjithë fermerët përfitues të granteve investive, sidomos ata që në planet e tyre të biznesit kanë paraparë blerjen e makinerisë bujqësore, që të kenë kujdes të shtuar gjatë blerjes së tyre, pasi që disa prej këtyre pajisjeve janë...